Bokföringsprogram

För att kunna hålla många bollar i luften samtidigt har jag valt att använda mig av Vismas Byråstöd. Byråstödet är hjärtat, till det kopplas sedan det Du som kund behöver så som administration med kund och leverantörsrekontra, lager, fakturering mm. Varje kund har sina behov och sin sammansättning av program. Förändras Din verksamhet eller ska Du kanske anställa? Inga problem, att lägga till program för Dina nya behov är bara en knapptryckning borta.

Du slipper kostnader för dataprogram och konsulter och kan vara trygg med att jag har den senaste informationen och uppdateringen.

Har Du redan visma för faktureringen och vill fortsätta med det? Inga problem vi läser informationen mellan oss. Visma har oändliga möjligheter och vi hittar det optimala för Ditt företag tillsammans.

Har Du redan ett program som Du vill jag ska använda? Vi hittar en lösning. Jag är flexibel! Problem är till för att lösas och jag löser gärna Dina.

Rutiner

Föredrar Du att jag kommer till Din arbetsplats. Självklart så gör jag det. Göteborg, Kungsbacka, Varberg och Falkenberg är mina närområden. Men låt inte det hindra dig om du finns längre bort. Låt oss se om det finns en lösning.

Jag hanterar och förvarar Dina papper löpande under året och Du får dem tillbaka i samband med bokslutet. Önskar Du ha det på annat sätt ordnar vi det.

Tillsammans bestämmer vi hur ofta och när vi ska ha kontakt för överlämning av papper, rapporter och genomgångar. Tiden mellan finns jag för Dig på telefon och mail. Ibland vill man sköta allt per post och det är givetvis helt i sin ordning.

Jag deltar regelbundet i skattemyndighetens träffar och håller mig uppdaterad om nyheter. Jag kan också bistå Dig vid en personlig träff hos skattemyndigheten om Du så önskar.